VABILO K VPISU PREDŠOLSKIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2021/2022

 Vpis novincev v Vrtec pri OŠ Sveti Tomaž, bo potekal od 1. do 5. februarja 2021,v prostorih Vrtca pri OŠ Sveti Tomaž, vsak delovni dan od 7.00 do 15.30.

Vpisni list (obrazec) najdete na spletni strani OŠ Sveti Tomaž (pod zavihkom vrtec, zavihek za starše, zavihek vpis- izpis), priložen je tudi v obvestilu spodaj, lahko ga dobite tudi v prostorih vrtca (vstop v prostore vrtca zaradi epidemiološke situacije ni dovoljen, zato pozvonite na zvonec pri vhodu, pa vam ga strokovne delavke vrtca prinesejo).

 

Vpisni list vključuje obvezne podatke: EMŠO številka otroka in obeh staršev in telefonske številke, na katerih so starši dosegljivi.

Vpisni list lahko oddate v prostorih vrtca (pozvonite za oddajo), v prostorih OŠ Sveti Tomaž (pozvonite za oddajo), v nabiralnik OŠ Sveti Tomaž.

V primeru neposredne oddaje vpisnega lista v vrtcu – vhod vrtca, je obvezno upoštevanje ukrepov za preprečevanje virusa (brez vstopa v prostore vrtca, obvezno nošenje zaščitne maske, razkuževanje rok).

Izpolnjen vpisni list z obveznimi podatki lahko tudi skenirate in pošljete na e-naslov in sicer:

mateja.vajda@vrtecostomaz.si    ali   irma.murad@guest.arnes.si.

Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi in pozitivno naravnanostjo uspeli uspešno izpeljati tudi letošnji vpis, ki bo morda malce drugačen. V upanju, da ostanemo vsi zdravi in da se čim prej vrnemo v ustaljene tirnice, vas lepo pozdravljamo in vas prosimo za razumevanje.

                                        PRIJAZNO VABLJENI!

Vpisni list docx

VABILO K VPISU PREDŠOLSKIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2021

(Skupno 275 obiskov, današnjih obiskov 1)